7/13/2014

Outfit | Pineapples

De ananas top die ik gister liet zien in een new in-post, heb ik al best vaak gedragen! Tot nu toe alleen met Levi's shorts, maar ik denk dat dit topje ook heel leuk staat met een rokje of een wit broekje. In deze outfit draag ik de top dus met mijn Levi's shorts, maar ik denk dat er binnenkort wel een outfit online zal komen met deze top in een andere combinatie!Top - New Yorker / Shorts - Levi's / Shoes - All Stars

Wat vind jij van deze outfit? Liefs, Janine.

10 opmerkingen:

 1. Wauw, je haar is al lang geworden! Mooi! Die top staat je ook heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke outfit! Ik vind de print van de top zo cute. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke outfit! En die top is zo leuk, dat printje <3
  En leuk gecombineerd, ben benieuwd naar de andere combinaties :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Awh, wat een super schattig topje! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beautiful pictures- your hair is gorgeous! Alex

  tobebeautifulingodseyes.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. erg leuk! mooi met de lucht ook, echt zo'n zomer gevoel

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!