7/26/2014

Outfit | Sunflowers

Eindelijk een outfit met mijn zonnebloemen top! Al eerder maakte ik een blogpost over kleding met zonnebloemen print en vertelde ik dat ik een top had besteld met zonnebloemen. Die top is een tijdje geleden bezorgd. Voor mijn eerste outfit met deze top combineerde ik 'm simpel: namelijk met zwarte shorts. De foto's zijn gemaakt door Bo!
Top - eBay / Shorts - H&M / Shoes - Converse / Sunglasses - Primark


Wat vind jij van deze outfit? Liefs, Janine.

9 opmerkingen:

 1. Ik ben echt verliefd op je shirtje! En dat broekje staat je mooi!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke outfit en heel leuk gecombineerd!

  Liefs, Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je top is zo leuk en zomers! Staat je echt heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een geweldige outfit :)! En je hebt zo'n mooi figuur!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. aah je shirtje is zo leuk en hij staat je goed!!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!