7/27/2014

Personal | My life in pictures: juli

In de maand juli had ik proefwerkweek, maar deed ik ook een hoop leuke dingen! Ik ben naar Utrecht geweest met mijn moeder, ging naar Amsterdam voor Fashion Week en ging twee keer naar de bioscoop. Omdat ik nu op vakantie ben, bevat deze blogpost wat minder foto's dan normaal.Ik probeerde zelf ijsjes te maken met zo'n ijsjes maker van Ikea, en dat werkte goed!

 Aan het begin van de maand had ik proefwerkweek en moest ik natuurlijk leren. Ik ben best wel blij met de cijfers die ik heb gehaald en ben ook over naar 5VWO!

Ik was ook een dagje vrij in de proefwerkweek en toen ging ik met vriendinnen lunchen bij Bagels & Beans. Zoals bijna altijd nam ik weer de Tuna melt bagel.

 Kleding passen in de H&M! Ik heb al best wel veel van dit soort shorts, dus deze heb ik niet gekocht.

Een uitgebreid ontbijtje op zaterdagochtend!

 Na mijn laatste proefwerk ging ik samen met mijn moeder naar Utrecht! Het regende de hele dag, maar het was toch heel gezellig! In de trein maakte ik deze charmante foto van Robben.

We aten een broodje bij La Place, met natuurlijk een smoothie.

Hier was ik bezig met het bedenken van een outfit voor fashion week, echt één van de moeilijkste outfits ooit. Uiteindelijk droeg ik toch iets anders dan op deze foto's.

Op 12 juli ging ik naar Amsterdam met Romy, Kim en Bo. 's Avonds was de show van Vibrant Pakistan, maar natuurlijk gingen we daarvoor nog even shoppen! Ik paste veel dingen bij Zara, maar kocht daar uiteindelijk niks.


 Ook gingen we naar Brandy Melville, één van mijn favoriete winkels.

 Ik paste dit jurkje, maar kocht deze ook niet. In Italië zit in bijna elke stad wel een Brandy Melville dus ik hoop daar een leuk jurkje te kunnen kopen!

Na het eten kwamen we erachter dat de Forever 21 nog open was, en het was super rustig! Ik paste 5 verschillende jurkjes, die ik eigenlijk allemaal wel zou willen kopen.
Maar ik kocht dit jurkje!

 De dag erna ging ik naar The Fault in Our Stars met Bo! Warnerbros had mij vrijkaartjes toegestuurd, super lief! Ik vond de film heel mooi en de hele zaal was aan het huilen, haha!

 Ik ging weer eens foto's maken voor mijn blog! Hier maakte ik foto's van de sieraden die ik meeneem op vakantie.

 We aten weer eens pannenkoeken! Vroeger vond ik die niet lekker, maar nu wel!

Ik ging een dagje naar het zwembad met Lucie! Sinds een jaar ging ik weer eens zwemmen, waarschijnlijk ga ik op vakantie wel elke dag zwemmen. Op deze foto staan mijn essentials voor een dagje zwemmen. Natuurlijk hoort hier ook mijn super mooie dolfijnenhanddoek bij en eten.

Natuurlijk moest ik ook mijn tas inpakken voor vakantie. Ik ben altijd bang dat ik iets vergeet, dus ik neem altijd veel te veel mee. 

Dat waren mijn foto's van de afgelopen tijd! Wat heb jij in juli gedaan? Liefs, Janine.

6 opmerkingen:

 1. Oeh wat een heerlijk ontbijtje! Zo lekker om uitgebreid te ontbijten! En aah die foto's bij brandy!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's en een heerlijk ontbijtje! En superleuke jurkjes! Ik moet binnenkort ook maar weer is ijsjes gaan maken.

  Liefs, Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke foto's! Super lekker ontbijtje, jum! Dat shortje die je bij Zara paste herkende ik meteen nu ik daar werk, haha. X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke en ook lekkere foto's! Ik zie ook heel veel leuke kleren voorbij komen :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waw, die bikini is echt leuk! Waar heb je 'm gekocht?

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!