7/21/2014

Photography | Leiden

Donderdag ging ik samen met Emma een dagje toerist uithangen in m'n eigen stad: namelijk in Leiden! Eigenlijk had ik dat nog nooit gedaan, maar het is leuk om te doen! We liepen een beetje rond en we zijn ook naar de Hortus Botanicus geweest, een hele mooie grote tuin met heel veel verschillende planten. Daar heb ik ook outfit foto's gemaakt, die komen later deze week online!


Ben jij wel eens in Leiden geweest, of heb je ook wel eens toerist gespeeld in je eigen stad? Liefs, Janine.

11 opmerkingen:

 1. Wat een mooie foto`s! Ziet eruit als een mooie stad, ik ben er nog nooit geweest!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaa, Leiden is inderdaad echt een mooie stad! Ik vind het altijd leuk om er doorheen te lopen, slim idee om toerist in eigen stad te gaan spelen! Ik woon in een klein boerendorpje dus dan is toerist spelen niet zo bijzonder spannend, maar als ik eenmaal fulltime in Utrecht op kamers zit zal ik vast ook wel eens rondwandelen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie foto's! Ik ben nog nooit in Leiden geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, mooie foto's! Leiden is echt een mooie stad :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie foto's! Ik vind Leiden ook een hele leuke stad. :)

  Liefs,
  Adriënne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie foto's! Volgens mij ben ik nog nooit in Leiden geweest, behalve op 't centraal station (overstappen). Dat station is trouwens wel één van de leukste hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super mooie foto´s Ik kom bijna elke dag in Leiden. Ik zit er namelijk op school. het is een gezellige stad waar je veel kan doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw Leiden is mooi! Heeft wel iets weg van Amsterdam. Mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ik ben pas geleden in Leiden geweest, zo'n mooie stad! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!