7/16/2014

Travelling | Italy, here we come! #2

Net zoals vorig jaar ga ik dit jaar weer op vakantie naar Italië. Vorig jaar ging ik voor het eerst naar Italië en ben verliefd geworden op dat land: de temperatuur, de huizen, het eten! Ik heb ontzettend veel zin om op vakantie te gaan, dus ik heb alvast wat dingetjes opgezocht over de steden die we zeker gaan bezoeken.Pisa
Pisa is natuurlijk bekend door de toren van Pisa, deze gaan we ook zeker bekijken! Erop gaan is nogal duur, dus dat gaan we maar niet doen. Ik denk dat de stad Pisa vast niet alleen om de toren draait, maar de stad zal vast ook wel een leuk centrum hebben!


Livorno
De eerste camping waar we naartoe gaan is dicht bij Pisa en bij Livorno. Door de tweede wereldoorlog zijn er veel dingen uit Livorno verwoest, maar ik weet zeker dat er nog genoeg mooie dingen zijn om te bekijken! Ook ligt Livorno aan het strand!Rome
Rome is natuurlijk de hoofdstad van Italië en mijn ouders hebben een hotel geboekt voor twee nachtjes, vlak bij Rome! Zo kunnen we de stad goed bezoeken, ik heb er heel veel zin in! Natuurlijk gaan we onder andere kijken bij de Trevifontijn en het Colosseum.


Perugia
De laatste week brengen we door op een camping in de regio Umbrië, samen met mijn oom, tante, neven en nicht: ik heb er super veel zin in! De camping is heel dicht bij Perugia, de hoofdstad van Umbrië. Als ik google moet geloven heeft Perugia heel veel mooie pleinen, kerken en andere gebouwen.


Ben jij al eens in één of meer van deze steden geweest? Alle tips en aanraders zijn welkom! Waar ga jij naartoe op vakantie? Liefs, Janine.

5 opmerkingen:

 1. Ik ben er nog nooit geweest maar het lijkt me prachtig!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuk! Italië is echt een geweldig land, ik beb van dit rijtje alleen nog maar naar Pisa geweest, maar zou eigenlijk al deze steden wel willen bezoeken :). Heel veel plezier alvast!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I am just in Italy, down in Calabria opposite to Sicily. Enjoy!!!
  EJNET

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo heerlijk dat je naar Italië gaat, het is een geweldig land! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vorig jaar ben ik een dagje naar Pisa geweest en ik moet zeggen, het valt tegen. Opzich is de toren leuk om te zien maar er is niet echt een groot centrum, al had ik dat ook gedacht! Maar wel echt zo tof dat je naar Rome gaat! Lijkt me superleuk, heel veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!