7/04/2014

Update | Testweek and stuff

Misschien heb je wel gemerkt dat er deze week niet elke dag een blogpost online is gekomen, maar om de dag. Dit heeft te maken met mijn proefwerkweek en daarnaast heb ik de laatste tijd ook gewoon wat minder inspiratie! Bloggen vind ik één van de leukste dingen om te doen, maar ik moet er wel tijd voor maken en in de proefwerkweek doe ik dat minder snel.

 Woensdag is mijn proefwerkweek voorbij, dus vanaf woensdag zal er weer elke dag een blogpost online komen te staan! Tot woensdag zal er waarschijnlijk nog wel een blogpost online komen, dat laat ik in ieder geval op twitter weten. Hopelijk snappen jullie dit en in ieder geval tot woensdag dus, want dan ben ik weer terug! Liefs, Janine.

12 opmerkingen:

 1. Nog heel veel succes met je proefwerken! :)
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tuurlijk snappen we het! Veel succes met je toetsen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geeft toch niks! Succes je met proefwerkweek! Nog heel eventjes, you can do this!

  Love, Eve

  www.thestyleblondie.com // www.eevsa.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel begrijpelijk hoor! :) Nog veel succes met je proefwerkweek en daarna kun je lekker genieten van je vakantie en dus lekker veel bloggen! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel begrijpelijk! Had ik ook een paar weken geleden! Succes nog met je toetsen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Logisch, school gaat altijd voor! Heeeel veel succes met je laatste toetsweek! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel veel succes met je toetsweek! :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!