8/30/2014

Blogs | Favorite Blogs #10

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een paar van mijn favoriete blogs deelde, dus het werd wel weer tijd! Ik heb weer een paar hele leuke blogs gevonden! Sommige blogs kende ik al een hele tijd en andere heb ik pas net ontdekt. 


Little Keys To Happiness is de blog van Naomi. Zij reageert best vaak op mijn blogposts en daardoor heb ik haar blog ontdekt! Naomi plaatst veel outfits en daarnaast ook een hoop andere leuke dingen, zoals blooper foto's en DIY's. Ik vind haar kledingstijl heel erg leuk en haar blog is zeker een bekijkje waard!Op Anne Stikvoort's blog vind je heel veel outfits. Ik vind haar stijl heel erg leuk! Daarnaast reist ze heel veel en daar plaatst ze ook hele mooie foto's van. Ik ben vooral fan van de foto's die ze maakt en dat maakt haar blog zo leuk!


My Very Own Lookbook is de blog van Sophie. Ik volg haar blog al heel lang! Sophie was een tijdje gestopt met bloggen maar ze blogt nu weer. Zoals haar blognaam al vertelt plaats ze veel outfits. Ik vind Sophie's kledingstijl super leuk!

Ik schreef al eerder een outfit inspiratie artikel met Juule's outfits, maar de rest van haar blog is ook erg leuk! Op Posphenes plaatst ze outfits, maar ze schrijft ook over nieuwe dingen die ze heeft gekocht. Ik vind haar stijl en foto's erg mooi!


Kende jij deze blogs al? Liefs, Janine.

14 opmerkingen:

 1. Awh, superlief weer! Ik kende alle andere blogs al, ze zijn leuk he!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahh jaah, deze blogs ken ik wel! Die van Naomi en Anne zijn ook twee persoonlijke favorieten:) x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke blogs, ik ga ze allemaal weer eens even bekijken!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk! De blog van Anne kende ik nog niet, maar wauw wat heeft ze mooie outfits én foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik kende er 3 al en dat vind ik zelf ook echt hele leuke fashionblogs ^^
  xx ish
  tiny-heart-beats.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kende die van Naomi en Anne nog niet, maar hun blogs zijn inderdaad erg leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De enige die ik kende was die van Naomi, zo'n leuke blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik kende alleen Naomi's blog, ik ga de andere ook even bekijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik kende alleen de laatste nog niet! Echt leuk dat je dit deelt! Ik ga snel kijken!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik kende ze geen van allen, gelijk eens snuffelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk! Ik volgde myveryownlookbook een paar jaar geleden met mijn vorige blog, toen volgde ik jou ook! leuk je weer gevonden te hebben:)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh, die eerste blog is echt superleuk! Die kende ik nog niet, of niet goed.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!