8/29/2014

Fashion | Forever 21 Fall Favorites

Eén van mijn favoriete webshops (waar ik altijd teveel kleding in mijn winkelmandje gooi) blijft toch echt Forever 21. Ze hebben ontzettend veel kleding en het meeste is precies mijn stijl. Ik heb een kleine selectie gemaakt van de items die ik graag voor deze herfst zou willen bestellen.
De kanten shorts vind ik super mooi en staan vast heel leuk bij een trui, of gewoon bij een mooie effen top. Het middelste jurkje lijkt me heel leuk met laarsjes en overknee socks! Het rechter jurkje vind ik gewoon heel erg mooi en deze heb ik de vorige keer in Amsterdam ook gepast. Heb jij al wat favorieten uit de Forever 21 herfstcollectie? Liefs, Janine. 10 opmerkingen:

 1. Cute look, I like the pink dress best.
  http://www.foreverypin.com/tags/black-velvet-bridesmaid-dresses-t-101/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke items allemaal! Ik vind vooral het zwarte jurkje echt heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat shortje <3
  P.S. Doe jij al mee met mijn give-away?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superschattige dingen :)! Ik heb de collectie nog niet bekeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw wat een leuke items! Ik ga gelijk een kijkje nemen, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super cute <3! Alleen ons Nederlandse klimaat hé =[!

  xxx Katy ^^!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Echt super leuk allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De kanten short en het zwarte jurkje zien er beide erg leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!