8/24/2014

Fashion | Outfits in Italy

Gisteren kwam mijn laatste outfit van mijn vakantie online. Ik dacht dat ik zeven outfits had geplaatst maar het waren er acht! Ik vind alle outfits nog steeds heel erg leuk en ben blij dat ik dit jaar zoveel outfits heb kunnen fotograferen (met dank aan mijn moeder, broertje en zusje ;-) ). Welke outfit is jouw favoriet? Liefs, Janine.


8 opmerkingen:

 1. Hele leuke zomerse outfits, je kan vast wel raden dat ik die met de jurkjes het leukste vind!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind je jurkjes ook allemaal zo mooi! Vooral die enerlaatste!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind ze allemaal heel leuk, maar 3 denk ik het leukst :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuke outfits! Ik vind nummer 4 en 5 het leukst, maar de rest eigenlijk ook! Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, echt super leuke outfits allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!