8/15/2014

New in | White high top Converse

Vlak voordat ik op vakantie ging, bestelde ik witte hoge all stars. Ik hoopte dat ze nog op tijd zouden komen zodat ik ze mee kon nemen op vakantie, maar helaas had mijn pakketje vertraging. Het pakketje was één dag te laat bezorgd! Ondanks dat ben ik wel heel erg blij met deze all stars.

En dit is mijn zevende of achtste paar All Stars, het is wel duidelijk dat dit mijn favoriete schoenen zijn. Deze witte waren in de aanbieding bij Zalando. Ik had ook nog een voucher, dus hoefde ik maar €25 te betalen voor deze schoenen! Ik vind deze All Stars het leukst staan met blote benen, dus ik probeer ze nu nog zo vaak mogelijk te dragen!
 


Wat vind jij van mijn nieuwe schoenen? Liefs, Janine.

9 opmerkingen:

 1. Leuke schoenen!
  Even een vraagje: zijn ze nog steeds in de aanbieding? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh, maar 25 euro, handig zo'n voucher! :) Ik heb ze zelf ook, maar mijne lijken nu wat meer bruin/grijs haha! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind witte all stars echt heel leuk! En maar voor 25 euro, wow!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh leuk! Ben benieuwd hoe lang je ze wit kan houden (zou bij mij niet lang zijn hihi).
  Liefs!

  www.annabelhappylifetime.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb deze vorig jaar ook gekocht en ik draag ze nu ook nog :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb de lage, ik ben er echt super blij mee. Wil eigenlijk ook nog de witte hoge, maar dat is een beetje overbodig (en dan wordt het ook duur, want ik wil nog heel veel all stars er bij, haha!)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!