8/11/2014

Outfit | Rainy Day in Florence

Sinds vrijdag ben ik weer terug van mijn vakantie in ItaliĆ«! Ik heb drie weken lang genoten van pizza's, gelato's, de zon en natuurlijk de leuke dingen die ik gedaan heb. Er zijn al een paar outfits online gekomen van mijn vakantie, en vandaag laat ik de derde zien! 

De eerste camping waar we stonden lag in Toscane, dus hebben we veel plaatsen in Toscane bezocht, bijvoorbeeld Pisa, Lucca en Florence. De dag dat we naar Florence gingen begon heel zonnig, maar rond een uur of twee ging het heel hard regenen. Gelukkig heeft mijn broertje nog wat foto's van mijn outfit kunnen maken voordat het keihard ging regenen!

Top - Brandy Melville / Shorts - Levi's / Shoes - Converse / Bag - New Yorker

Het mooiste van Florence vond ik de duomo, wat een prachtig ding! Het is een hele grote kerk met ontzettend veel details, ik kon van elk stukje wel een foto maken. Wat vind jij van mijn outfit en ben je wel eens in Florence geweest? Liefs, Janine.

10 opmerkingen:

 1. Superleuke outfit weer! Je topje is echt prachtig, en staat echt super. Trouwens, alles staat je wel goed ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je topje is echt heel leuk! Hij staat je mooi!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heeel schattig topje enook hele gave foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie foto's, leuke outfit! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie outfit en foto's! Ik vind florence echt een van de mooiste steden!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele mooie foto`s, je top en tas zijn erg leuk!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ahh wat een super leuke outfit! Dat shortje is echt geweldig! En die andere foto's van die kerk zijn ook prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Superleuke outfit! Florence is echt een prachtige stad.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind je outfit echt heel leuk! en mooie foto's ook!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!