8/14/2014

Outfit | Rome

De tweede dag in Rome hebben we ongeveer de rest bekeken, zoals het Colosseum, Forum Romanum en het Pantheon. Ook zagen we de Spaanse trappen en de Trevifontijn, maar de Trevifontijn stond niet eens aan! Er stonden allemaal hekken omheen, net als bij de fontijn voor de Spaanse trappen. Jammer, maar nu heb ik een goede reden om Rome nog eens te bezoeken!Dress - Forever 21 / Bracelet - Souvenir from Rome / Shoes - Converse / Bag - New Yorker

Wat vind jij van mijn outfit? Liefs, Janine.

20 opmerkingen:

 1. Super schattig jurkje! Rome lijkt mij ook een super leuke stad!
  Moet ik ook gauw maar eens naar toe!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat was bij mij ook, dat de trevifontein uit stond, zoo jammer :( Ik vind je kleding heeel leuk , leuke print! :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat jurkje is echt mooi en dat kleurtje staat je ook heel goed! Oh ik wil ook zo graag een keer naar Rome!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke outfit! Je jurkje vind ik erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie jurkje, die is echt super leuk!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een super schattige, leuke outfit! Staat je erg goed. Rome lijkt me zo ontzettend mooi. Ik moet er echt nog een keer heen haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jammer dat de fontein niet aan stond! Maar wat zie je er leuk uit Janine, leuk printje heeft je jurkje en die 2e foto is prachtig. I love your curls :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooi printje heeft je jurk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De fonteinen werden gerestaureerd omdat ze voor de vele toeristen niet meer veilig waren (lees: instortingsgevaar). Blijkbaar doen ze dat midden in de zomer, omdat de citytrips in het voor- en najaar populairder zijn. Dit vertelde onze tourguide toen we een Rome by Night tour deden. Ontzettend jammer!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke outfit! Rome is zo'n geweldig stad :)
  xx
  http://www.myrunwayfashionworld.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Waauw ik ben echt verliefd op je jurkje! En toen ik in rome was was de fontein ook dicht, superstom :( maar wel inderdaad een reden om weer te gaan, Rome is zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een mooie outfit en foto's, je jurkje is zo leuk! <3

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!