8/22/2014

Photography | Foligno & Spello

Met deze regenachtige dagen in Nederland denk ik eigenlijk nog wel elke dag terug aan de vakantie in Italiƫ, met heerlijk weer, eten en mooie plaatsjes. Ik heb nog lang niet alle foto's van mijn vakantie laten zien, dus ik vind het leuk om er nog een paar op mijn blog te plaatsen. De foto's zijn gemaakt in de plaatsjes Foligno en Spello, beide hele leuke, wat kleinere, plaatsjes!


Ben jij wel eens in deze plaatsjes geweest? Liefs, Janine.

5 opmerkingen:

 1. Grappig dat je in bijna elk Italiaans stadje wel iets met Sant Angelo hebt haha! Viel me echt op in mijn vakantie.
  Hele toffe foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke foto's! Vooral die laatste :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige foto's janine! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het altijd leuk om vakantie foto's te zien, erg mooi daar!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijke fotootjes.. Italiƫ is en blijft fantastisch :)! Ik ken de plaatsjes niet.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!