8/16/2014

Video | Summer Lookbook

Deze zomer in Italië heb ik niet alleen veel (outfit)foto's gemaakt, ook heb ik wat outfits gefilmd en deze bewerkt tot een summer lookbook. Twee outfits hiervan waren al te zien op mijn blog, maar de derde nog niet en ik vind het gewoon leuk om dit filmpje te laten zien. Welke outfit is jouw favoriet? Liefs, Janine.
Klik hier als je de video niet kunt zien en klik hier om je te abonneren op mijn youtubekanaal

4 opmerkingen:

 1. Super leuk filmpje! (Al vind ik je outfitfoto's nét iets leuker ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Adorable looks- love the video! Alex
  http://tobebeautifulingodseyes.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk gedaan, ik was het ook van plan! Maar ik was het hartstikke vergeten, het was veel te warm en ik was een beetje lui haha. Plus er was niemand die wilde helpen...

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!