9/26/2014

Fashion | Fall Wishlist

Long time no see! Ik had het heel druk met school en andere dingen, vandaar dat er een tijdje geen blogpost online is gekomen. Nu heb ik een rooster waardoor ik vaker vroeger uit ben en hoop ik dus een beetje beter alles te kunnen plannen!

Al een tijdje ben ik bezig met te bedenken wat ik allemaal wil kopen voor deze herfst, er zijn namelijk een paar dingen die ik echt nodig heb en andere dingen die ik gewoon heel graag wil hebben. Ik heb er een collage van gemaakt! Op mijn 'herfst wishlist' staan de volgende items...♥ (Nep) Leren jasje 
Ik denk dat ik mijn andere nep leren jasje al iets van 3 jaar heb, die is dus heel erg versleten. Ik ben op zoek naar een nieuwe en hoop natuurlijk een mooi jasje te vinden!

♥ Plaid skaterskirt
Dit ziet er misschien uit als zo'n schoolmeisjes-rokje, maar ik vind deze rokjes heel leuk! Shorts met een plaid-print lijken me ook erg leuk!

♥ Floppy hat
Over zulke hoeden schreef ik al eerder een blogpost, maar helaas vond ik nog geen floppy hat bij de Primark. Deze staat dus nog op mijn wishlist!

♥ Fluffy Cardigan
Zo'n cardigan paste ik laatst bij de Primark, maar ik wist nog niet zeker of ik 'm nou leuk vond. Een cardigan met een print erop lijkt me ook erg leuk!

♥ Donkerrode Nagellak
Een tijdje geleden lakte ik mijn nagels weer en toen kwam ik erachter dat ik geen donkerrode nagellak heb! Deze kleur lijkt me juist heel leuk voor de herfst en Essie is natuurlijk mijn favoriete nagellakmerk.

♥ Cropped Sweater
Ik heb al één cropped sweater en die heb ik heel veel gedragen vorige winter, ik wil er dus graag nog eentje. Het liefst een zwarte!

♥ Striped Longsleeve
Een zwart wit gestreept shirt is echt zo'n klassiek item, dat ik nog niet heb! Ook wil ik heel graag een donkere tuinbroek (om hierbij te dragen), maar die heb ik alleen nog niet kunnen vinden op internet.

Wat staat er op jouw herfst-wishlist? Liefs, Janine.

15 opmerkingen:

 1. Leuke wishlist! Ik vind die fluffy vesten echt onwijs leuk. :)

  Liefs Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuke items! Dat rokje en jasje vind ik erg leuk.

  x http://hatsandlipstick.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke leren jasjes zijn echt lastig om te vinden, maar als je er eenmaal eentje hebt dan blijft het een favoriet item.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt! Een leren jasje is inderdaad echt zo'n basic in je garderobe!

   Verwijderen
 4. Ik wil ook nog zo'n fijn fluffy vest! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuk! Ik heb net gewinkeld, dus op dit moment heb ik niet zoveel wensen. Maar ik wilde graag een gele trui, nieuwe jeans, platte schoenen en een fluffy cardigan. En dat is allemaal wel gelukt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke wishlist! Dit zijn echt mijn favoriete kleuren voor het najaar! Ik heb ook nog geen (echt goed) gestreept shirt... En rode nagellak wil ik ooook! Leuk artikel! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een super leuke items!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke wishlist! Een croppedsweater lijkt mij ook wel fijn voor de herfst/winter.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel leuk!
  Er zitten heel wat dingen bij die ik ook wil/ heb.
  Die bordeaux kleur vind ik zelf ook heel leuk!
  Ik heb zelf ook een blogbericht geschreven over mijn whislit en mijn kleren die ik al heb.
  Daar behandel ik vooral kaki.
  Maar deze kleur ben ik even gek op!!
  Emma
  http://vanilleklokje.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk!
  Bij de primark in Zoetermeer heb ik deze week wel een floppy hat gezien!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel voor het zeggen, ik ga daar binnenkort even langs! :D

   Verwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!