9/08/2014

I Like | Floppy Hats

Sinds deze zomer wil ik heel graag een 'floppy hat', een hoed met zo'n brede rand. In de zomer heb ik geen mooie kunnen vinden, maar voor de herfst zijn er een hoop te koop: ik hoop dus een mooie te vinden! Ik heb nog geen idee wanneer ik zo'n hoed zou dragen, maar ik vind ze wel heel erg mooi en classy staan.

Where to buy?
Ik wil niet teveel geld uitgeven aan zo'n hoed, dus ik heb gewoon gezocht bij H&M en Primark. De linker hoed komt van H&M en de andere twee van de Primark. Vooral die vind ik leuk en ik ben benieuwd hoe die er in het echt uitzien!

H&M / Primark / Primark
Outfit Inspiratie 
Zo'n hoed kun je in de zomer dragen, maar ook in de herfst, daarom heb ik een paar zomerse outfits opgezocht en andere zijn wat meer geschikt voor de herfst. Ik vind de outfit met de flannel het leukst voor de herfst!

Catarina - Zuzanna - Helena

Erica - Bethany - Janne

Wat vind jij van floppy hats? Liefs, Janine.

13 opmerkingen:

 1. Ik vind ze zo leuk! Ze zijn ook goed te combineren :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze inderdaad echt zoo leuk! Hele leuke inspiratie ook. Ik vind die hoed van janne zo leuk <3 Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind die hoeden echt leuk! Hoop dit jaar een mooie bordeaux rode te vinden. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zijn zo leuk, ik heb er deze week een bij de Primark gekocht!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jaaaa, ik hou ook zo van hoeden en ook van deze flaphoeden! Superleuk! Ik vind die bordeaux rode zo mooi, maar helaas vloekt dat vreselijk met m'n haar, haha! Binnenkort ga ik zeker nog even bij Primark kijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind ze wel leuk, maar bij mijzelf denk ik niet

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik houuuu van hoeden! Leuk al die inspiratie!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. They are so chic aren't they ???? <3
  You are welcome to visit my blog www.mlleepaulettegirl.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind deze 'I like'-blogposts altijd super inspirerend! ♥ Leuke trend is dit!

  Liefs,
  Adriƫnne

  BeantwoordenVerwijderen
 10. hee dat ben ik haha. leuk! ben echt dol op die hoed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. heyhey, Die hoeden zijn inderdaad super leuk!! Wij hebben er een van de Brandy Melville. Hopelijk kun jij er ook een vinden. :) succes met zoeken. xoxo

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!