9/20/2014

New in | Style Moi Order

Een tijdje geleden mocht ik een paar kledingstukken uitzoeken bij de webshop Style Moi. Na ongeveer twee weken kreeg ik mijn bestelling binnen, een stuk sneller dan bij andere webshops. Ik bestelde een top, een rokje en een broekje die ik allemaal in deze blogpost laat zien!

Deze shorts vind ik heel erg lijken op American Apparel shorts. Toen ik ze aandeed ging de rits kapot... super jammer. Ik hoop dat het nog te maken is, maar ik denk het niet. Heel erg jammer, want het zijn wel hele mooie shorts!Ook bestelde ik een zwarte kanten top. De top bestaat uit twee lagen, wat ik er heel leuk uit vind zien! Doordat de top twee lagen heeft, hoef je er niet per se een zwart topje onder te dragen. Ik vind het een heel leuk topje, waarschijnlijk zie je dit topje snel in een outfit!


Met dit rokje kwam gister een outfit online. Ik vind het een heel leuk rokje, helaas is 'ie wel een beetje kort! De stof is wel heel dik, waardoor je rokje niet zo snel zou opwaaien door de wind.


Wat vind jij van mijn nieuwe items? Liefs, Janine.

7 opmerkingen:

 1. Super leuke dingen heb je gekocht! Wel super jammer van die rits van dat shortje, naar een kledingmaker kan het denk ik wel maken! Die to vind ik echt geweldig! Ik ben super benieuwd hoe je die gaat combineren! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De kanten top vind ik super! Jammer van de rits... Maar die krijg je wel weer gemaakt;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat zonde van de rits! Er is vast wel ergens een winkel waar je het kan laten maken :) Ik vind je items echt heel mooi. Je shorts zijn inderdaad prachtig maar ik vind je kanten top ook echt heel erg mooi :) Liefs Emmy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat jammer van het broekje. Ik vind het wel allemaal leuke items ;)!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuke items! Ik heb ook pas besteld bij Style Moi dus ik ben heel benieuwd wanneer het binnen komt. Valt de maat trouwens normaal? Ik heb gewoon mijn eigen maat besteld en ben nu bang dat het te klein gaat zijn...

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!