9/19/2014

Outfit | Denim Skirt

Bij het lezen van de titel van deze blogpost schrok je misschien even, ik houd namelijk helemaal niet van van die strakke spijkerrokjes. In deze outfit draag ik een spijkerrokje, maar dan anders. Het is namelijk een skaterskirt van spijkerstof! Ik combineerde het rokje met een croptop en natuurlijk met mijn allstars. Top - H&M / Skirt - Style Moi / Shoes - Converse

Wat vind jij van deze outfit en mijn rokje? Liefs, Janine.

9 opmerkingen:

 1. Ik vind rokjes jou altijd zo leuk staan! En ik vind hem heel mooi in het denim!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Supertof, een denim skater skirt had ik nog nooit gezien, maar hij is zo leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig rokje! Ik ben nu eenmaal dol op skaterskirts.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aii, ik vind 'm wel heel kort, bukken is geen optie. Draag je er nog een broekje onder?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt, hij is helaas heel kort dus ik weet niet of ik 'm naar school zou dragen! Ik draag altijd een zwart kort broekje (turnbroekje) onder een rokje en soms doe ik er ook nog een strak rokje onder! X

   Verwijderen
 5. Wauw, wat een gave rok! Echt super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!