9/02/2014

Outfit Foto's | The Bloopers #4

Het is alweer een tijdje geleden dat ik wat blooper foto's op mijn blog deelde en ik vond het wel weer tijd om er een paar te delen. Meestal maak ik een stuk of tachtig foto's voor één outfitpost, waar ongeveer zes foto's in komen. Tussen de andere foto's zitten een hele hoop bloopers, waarvan ik er een paar vandaag deel.

De foto's in het zonnebloemenveld zijn gemaakt in Italië, bij een random veld met daarnaast een boerderijtje. Mijn moeder was bang dat de waakhond zou komen dus drukte ze gewoon heel vaak op het knopje, waar deze foto's uitkwamen.
Als je haar maar goed zit :)


Na deze foto viel ik bijna om...

Daar is het licht beter!

Schooltassen zijn zwaar...

De gebouwen in Pisa zijn mooi
Heb jij ook veel blooper-foto's? Liefs, Janine.

13 opmerkingen:

 1. Haha, dat verhaal van die waakhond! Leuke foto's weer. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahh wag super leuk om te zien! Het is zo herkenbaar! Ik maar vaak ook echt heel veel foto's waar ik er dan uiteindelijk 8 ofzo van gebruik, haha. Dat verhaal van je moeder is ook echt grappig haha! Mijn moeder stond een keer midden in de zon en ze had het super heet dus toen klikte ze ook heel vaak op het knopje. Daar zijn ook rare dingen uitgekomen... Haha, liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, dit is zo leuk om te zien! Heel herkenbaar, vooral dat je 'fotograaf' iets te vaak het knopje indrukt, haha. Mijn zusje maakt meestal foto's, meestal heeft ze geen zin, maar als ze dan bezig is wil ze niet meer stoppen.. Ik sta dus vaak genoeg met een 'stop nou maar hoor!' gezicht op de foto. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk! Die foto van 'Daar is het licht beter' vind ik echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahah, leuk om te zien! Sommige foto's vind ik nog best mooi eigenlijk!^^

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha altijd leuk om zulke foto's te zien, heel herkenbaar ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind dat altijd zo leuk om te zien, ik heb er altijd ook genoeg tussen zitten hahah! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jij maakt ook altijd van die geweldige foto's !

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hihi, zo herkenbaar allemaal! Ik heb ook allemaal van die foto's waar ik m'n haar goed aan het doen ben / aan het praten ben, etc, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Haha leuk om te zien! Herkenbaar ! Ik heb een foto waarop het lijkt alsof ik slaap, terwijl ik gewoon naar beneden kijk!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!