9/06/2014

Outfit | Last days of Summer

Zoals ik al vertelde heb ik een zonnebloemenveld in de buurt gevonden en heb ik daar foto's gemaakt! De foto's zijn gemaakt op één van mijn laatste vakantie dagen. Ik droeg mijn witte croptop met rode roosjes erop, gecombineerd met een zwarte skaterskirt en witte all stars. De schoenen waren misschien niet zo'n goede keuze omdat het nogal modderig was, maar witte schoenen blijven niet altijd wit. Oh en op sommige foto's heb ik mijn haar in een staart omdat het enorm warm was!

Top - Brandy Melville / Skirt - Forever 21 / Backpack - Primark / Shoes - Converse

Wat vind jij van mijn outfit? Liefs, Janine.

9 opmerkingen:

 1. Leuke outfit! Je zit ook helemaal te stralen op de foto's! Leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahh wat een super leuke foto's! En je outfit is ook echt heel leuk weer! Ik zou willen dat ik dit nu nog kon aantrekken, maar helaas werkt het weer daar niet echt aan mee... Je straalt echt! En je haar zo in die staart staat je ook echt goed! Mooie post! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, echt een prachtige locatie voor outfit foto's! Je outfit is ook erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Weer een leuke outfit en wat een mooie locatie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke top :)! Je haar in een staart staat leuk trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mehhh, ik wil ook zo'n zonnebloemveld in de buurt! Schattig topje heb je aan. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah zoo leuk tussen de zonnebloemen! Zo jammer dat de zomer bijna voorbij is :(

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!