9/28/2014

Personal | September 2014

Al een tijdje geleden ben ik gestopt met my life in pictures, maar toch wil ik graag nog wat foto's laten zien die laten zien wat ik deze maand allemaal heb gedaan! Daarom heb ik gewoon een collage gemaakt van een paar foto's. September is natuurlijk de terug-naar-school-maand, maar gelukkig heb ik ook een hoop leuke dingen gedaan!1. Het nieuwe album van Maroon 5 // 2. Mini-ananassen bij de Albert Heijn! // 3. Domino's stuntweek // 4. Zonnebloemen maken me zo blij! // 5. Maandag was ik naar het concert van Gavin DeGraw en het was super leuk! // 6. Samen met Kiki, Bo en Joos, met wie ik naar het concert was!

Wat heb jij gedaan in september? En wat vind je leuker om te zien: een paar foto's in een collage of een my life in pictures-post? Liefs, Janine.

8 opmerkingen:

 1. Wat een leuke foto's allemaal! Leuk zo'n klein overzichtje per maand! Die mini ananasjes zijn zo leuk!! En wat tof dat je naar het concert van Gavin DeGraw was! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's, oooh yum die pizza! En leuk dat je naar Gavin deGraw bent geweest, het ziet er gezellig uit! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gaaaaf dat je naar Gavin Degraw bent geweest!:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuke foto's!!
  Die mini ananas is zo cute!
  Emma
  http://vanilleklokje.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gaaf dat je naar Gavin Degraw was :)!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!