9/14/2014

Video | Vlog Italy 2014

Onder het motto 'beter laat dan nooit', bewerkte ik gisteren mijn vlog van Italië. Zelf vind ik 'm heel erg leuk om te zien om herinneringen op te halen, en om natuurlijk het vakantiegevoel te krijgen! Ik hoop dat jullie 'm ook leuk vinden om te zien, laat me weten wat je van mijn filmpje vindt! Liefs, Janine.Klik hier als je het filmpje niet kunt zien en klik hier voor mijn YouTube-kanaal

5 opmerkingen:

 1. Echt een super leuke vlog!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahh wat mooi om te zien allemaal! Door al jouw foto's en nu deze vlog wil ik echt super graag een keer naar Italië! En je hebt trouwens bijna de 600 followers bereikt! Wow! Super tof! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig filmpje :)! Ik ben deze zomervakantie op superveel plekken geweest waar jij ook bent geweest, zoals Pisa, Lucca, Florence, Rome. Stuk voor stuk geweldige plaatsen :).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke vlog! Ik houd ook zoveel van Italië :)
  Liefs,
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aah wat een leuk filmpje, ik wil nu echt weer terug naar Italie!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!