10/16/2014

Fashion | Istanbul Outfits

Als je met het vliegtuig gaat moet je natuurlijk rekening houden met de zwaarte van de koffer en van alle dingen die je erin doet, daarom heb ik van tevoren al wat outfits bedacht die ik in Istanbul ga dragen. Ik neem mijn twee maxi-skirts zijn, omdat die natuurlijk handig zijn voor als je bijvoorbeeld de Blauwe Moskee gaat bezoeken. In deze blogpost laat ik drie outfits zien, allemaal met een maxiskirt!

De eerste outfit is gelijk mijn favoriet! Vorige week zondag ging ik nog snel even naar de Primark voor nog een maxiskirt en wat sjaals, want dat is natuurlijk heel handig voor in Istanbul. Ik vond deze super leuke maxiskirt met bloemenprint, die bij de kassa maar €3 bleek te zijn! Gecombineerd met mijn croptop van Brandy Melville vind ik dit een hele leuke outfit!

Top - Brandy Melville 
Maxi skirt - Primark
Shoes - Converse


Deze maxiskirt kocht ik deze zomer en omdat 'ie zwart is, past 'ie eigenlijk overal bij. Met deze croptop staat de rok heel leuk! 

Top - New Yorker
Maxiskirt - Primark

En als laatste een outfit met een blauw topje, mijn maxi skirt en een sjaal om mijn schouders te bedekken. Deze hele outfit komt van de Primark, maar alsnog vind ik 'm heel leuk!

Welke outfit vind jij het leukste? Liefs, Janine.

9 opmerkingen:

 1. Leuke outfits! Veel plezier in Istanbul, lijkt me een geweldige stad!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahh wat een leuke outfits allemaal! De eerste is ook mijn favoriet! Hopelijk heb je het een beetje naar je zin in Istanbul! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke outfits! Ben erg benieuwd naar de eerste. Die zou ik wel aan willen zien :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk,van die zomerse kleding nog. Ik moet zeggen dat ik best jaloers ben, haha. Veel plezier nog! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke outfits met al die maxiskirts! Veel plezier in Istanbul!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke outfits heb je samengesteld! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk om alvast die outfitjes te zien. Ik vind de eerste ook het leukst!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat blauwe topje op de onderste foto vind ik echt heel erg mooi! Dat kleurtje!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!