10/29/2014

Fashion | Outfits I'd love to wear today

Altijd als ik nieuwe kleding heb gekocht, verzin ik zo een hoop nieuwe outfits. In deze blogpost laat ik drie outfits zien die ik (nog) graag zou willen dragen. Twee ervan zijn met een trui, een rokje en laarsjes, je kunt al raden wat ik graag draag in de herfst/winter!


Deze outfit had ik zondag al aan, maar eigenlijk was het daar wat te warm voor. Als het iets kouder wordt (eigenlijk hoop ik dat niet), kan ik deze outfit wel aan! Ik vind het zelf een hele leuke outfit.

Sweater - C&A
Skirt - Primark 
Shoes - Dr. Martens

Deze outfit is minder winters en hoop ik nog een keertje te kunnen dragen, op een woensdag natuurlijk! De roze letters op het shirt zijn niet dezelfde kleur als mijn schoenen, maar omdat ze ver van elkaar zitten (goede omschrijving maar je zult wel begrijpen wat ik bedoel) is dat niet storend.

Top - Brandy Melville
Jeans - Primark
Shoes - Converse

 En de laatste outfit is weer een outfit met laarsjes, een trui en een rokje. Deze trui droeg ik vorig jaar heel vaak en ik vond 'm ook goed passen bij dit rokje!

Sweater - H&M
Skirt - C&A 
Shoes - Invito

Welke outfit is jouw favoriet? Liefs, Janine.

13 opmerkingen:

 1. Love the first outfit, specially for winter, thanks for sharing:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die eerste vind ik echt het tofst!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die schoenen van de laatste outfit is zo leuk! Kisses

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind je eerste outfit echt super leuk Jannine!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oooh die eerste outfit vind ik zo onwijs leuk, en die derde is ook geweldig! :)))

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De eerste outfit is zo leuk, de rest natuurlijk ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oehh wat een leuke combinaties! Vooral die eerste is echt geweldig, wauw! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die eerste outfit is echt geweldig! Dat rokje moet ik ook echt gaan scoren. En die laarsjes van de laatste ook:)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat rokje van de eerste outfit vind ik zo leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Aaah leuk om te zien! Jij hebt altijd zulke leuke combinaties. Ik bedenk heel vaak pas op het laatste moment een (soms) goede combi hahaha oeps..

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk allemaal. Ik vind vooral de eerste outfit erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!