10/02/2014

Lovely Blog | My Lifestyle Diary

Vandaag deel ik weer een hele leuke blog, en dit keer is het de blog 'My Lifestyle Diary'. Dit is de blog van Nina en hierop plaatst ze haar outfits, instagrams en nog veel meer. Net als mij draagt ze veel rokjes en jurkjes, daarom vind ik haar kledingstijl heel leuk!  Haar blog lees ik al best lang, maar haar blog blijft heel leuk!


Kende jij Nina's blog al? Liefs, Janine.

6 opmerkingen:

 1. gorgeous love the dress on that last picture xxxx
  www.mlleepaulettegirl.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er leuk uit, ik ga even een kijkje nemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er onwijs leuk uit, ik kende deze blog namelijk nog niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ga eens even een kijkje nemen ziet er leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!