10/05/2014

New in | Cowboysbag Davis

Sinds de tweede heb ik een bruine tas met vakjes voorop van Invito gebruikt, maar aan het einde van vorig schooljaar ging deze steeds meer kapot. Een tijdje geleden ging die tas echt helemaal kapot. Het werd dus tijd voor een nieuwe tas! De tassen van Cowboysbag vind ik al heel lang heel erg mooi, maar helaas zijn ze heel duur. Een vriendin zei dat ze in de aanbieding zouden komen bij de Bijenkorf, dus bestelde ik woensdag mijn nieuwe tas!

De Bijenkorf had weer de dolle dwaze dagen en deze keer waren er cowboysbags in de aanbieding. De cowboysbags met de rits-vakjes waren ook in de aanbieding, maar deze tas vond ik het leukste. Alleen de donkerbruine tas met de gesp-vakjes was in de aanbieding, maar dat maakt mij toch niet uit: ik kan nooit kiezen.  Ik ben heel erg blij met deze tas! In de vakjes aan de binnenkant kan ik precies mijn rekenmachine, grafische rekenmachine en mobiel stoppen. Natuurlijk kan ik mijn mobiel ook  nog doen in het ritsvakje. Aan de achterkant van de tas zit nog een groot ritsvak, precies groot genoeg voor papieren. 


Deze blogpost is trouwens geen reclame voor Cowboysbag of de Bijenkorf: ik wilde gewoon graag mijn nieuwe schooltas laten zien, omdat ik er zo blij mee ben! En nu maar hopen dat deze tas heel lang mooi blijft. Welke schooltas heb jij? Liefs, Janine.

19 opmerkingen:

 1. Wauw, wat een mooie tas! gave kleur ook! Heel veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahh jaaa, ik heb ook een Cowboysbag! Die zijn zo ontzettend fijn:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie Cowboysbag! Ik heb er ook een in het lichtbruin voor school, hij is inderdaad echt fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw prachtige tas! Ik heb er ook een voor school maar dan met de ritsen. Hij is erg fijn in gebruik!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kleur heb je :) veel plezier met je nieuwe tas!

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi is die! Vind de kleur erg mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie tas! :) Fijn dat je hem alsnog hebt kunnen kopen! Veel plezier ermee! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ooh hij is tof zeg! Net weer even anders dan de 'gewone' cowboysbag. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie tas! Die vakjes zijn echt handig, ik moest altijd heel lang grabbelen voor mijn mobiel en rekenmachine, haha ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dit model kende ik niet, maar hij is mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie tas! Ik vind ze ook duur, maar hoor wel van iedereen dat de kwaliteit heel goed is, dus ik denk dat je een superkoop hebt gedaan! Veel plezier ermee. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie tas, goede koop denk ik :)! Ik heb gewoon een bruine schoudertas en hij is van Stradivarius.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw mooi! Kan je weer een paar jaar mee voorruit. Ik vind de cowboysbags ook altijd heel mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!