10/13/2014

Personal | Off to Istanbul!

Gisteren heb ik een hele leuke verjaardag gehad, en vanmiddag vertrek ik alweer naar Istanbul! Ik ben er van maandag tot een met vrijdag en ik ben er heel veel zin in! We bezoeken onder andere de Blauwe Moskee, die je op de foto links ziet. Er komen in ieder geval tot donderdag blogposts online (waaronder een winactie!) en ik hoop natuurlijk om super mooie foto's te delen als ik terug ben! Liefs, Janine.


10 opmerkingen:

 1. Ahh wat leuk! Ik was afgelopen week in Barcelona! Dat was ook echt super leuk! Veel plezier! Geniet er van! Liefs <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel veel plezier! Ik zou ook een keer graag naar Istanboel willen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Veel plezier Janine, geniet ervan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel veel plezier meid! Fijn dat je een leuke verjaardag hebt gehad :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. dit is zo mooi! heel veel plezier en geniet ervan meid!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!