11/27/2014

Blogs | Lovely Blogs #11

Ik heb weer een paar favoriete blogs verzameld om over te schrijven in deze blogpost! Ik heb al héél veel leuke blogs gedeeld op mijn blog, maar ik blijf nog steeds leuke blogs ontdekken. In deze blogpost zijn alle blogs fashion blogs.


Britta Maxime - Dit is de blog van Britt. Ik ontdekte haar blog doordat er een keer een foto van haar op het instagram account van Subdued stond. Ik vind haar stijl heel erg leuk en haar foto's zijn ook heel mooi! De outfits die je hieronder kunt zien zou ik zelf ook dragen.


Tunes & Tunics - Ik weet niet meer hoe ik deze blog heb ontdekt, maar ik weet wel dat ik deze blog heel leuk vind! Tunes and Tunics is de blog van Megan uit Amerika. Ook haar stijl vind ik erg leuk, maar ze plaatst niet alleen outfits: naast een outfit heeft ze elke blogpost een nieuw liedje (vandaar de naam Tunes & Tunics) en door deze blog heb ik al veel leuke nieuwe liedjes ontdekt!


Holynights - Toen ik een tijdje geleden een blogpost maakte over geruite rokjes, kwamen daar al een paar outfits voorbij van Claudia als inspiratie. Ik vind dat ze ook nog in deze blogpost genoemd moet worden, want ik vind haar stijl erg leuk. Ze draagt veel ruitjesprint, hoge sokken en kraagjes.


Spirit of a daydream - Dit is de blog van Alina, die ik ontdekte via lookbook. Ook haar stijl vind ik erg leuk (anders zou ze niet tussen dit lijstje staan)! Ze draagt veel shorts, zoals je op de foto kunt zien. Ik draag de laatste tijd wat minder vaak shorts maar door haar outfits ben ik van plan weer meer shorts te gaan dragen!


Kende jij deze blogs al? Wat is jouw favoriete blog? Liefs, Janine.

14 opmerkingen:

 1. Dit is altijd zo leuk, nieuwe blogs ontdekken! Ik herken blogs van instagram, die ga ik gelijk volgen!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. super leuk! Ik kende nog geen een van deze blogs, ik ga ze zeker eventjes bekijken. :)

  Liefs, Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Volgens mij ken ik ze nog niet maar ik ga ze nu eens even bekijken!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Really cool, I like these kind of posts :))

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hel leuk allemaal! Ik kende alleen Britt al! Heel leuke blog heeft zij! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oehh wat een leuke blogs staan er tussen! Ik kende ze allemaal nog niet! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oehh die blogs zien er erg leuk uit. Ik ga ze nu eventjes bekijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke stijlen, ik ken deze blogs nog niet maar ik volg er nu sowieso al wel genoeg :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke blogs! Ga snel even een kijkje nemen op de blog van Britt:)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super leuk om te zien! Ik kende er veel nog niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ken ze allemaal niet :) nice, ik ga ze checken!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik kende ze nog niet, maar ziet er leuk uit! Liefss

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!