11/30/2014

Fashion | November Outfits

Het is weer het einde van de maand, wat betekent dat ik mijn outfits van de afgelopen maand op een rijtje zet! In november plaatste ik acht outfits op mijn blog. Mijn favoriete outfits uit deze collage zijn de outfits met het manen en zonnen jurkje en de outfit met mijn velvet rokje (outfit 3, 5 en 7). Welke outfit is jouw favoriet? Liefs, Janine.


5 opmerkingen:

 1. Je hebt echt weer veel leuke outfits gepost! Leuk om te zien:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh wauw! Super leuk weer om te zien! Je hebt zo'n leuke stijl! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke outfits allemaal! De laatste is mijn favoriet <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aah wat een mooie! Ik kan niet zo goed kiezen :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!