11/01/2014

Fashion | October Outfits

Bye bye october, hello november! In oktober plaatste ik acht outfits op mijn blog, van die outfits heb ik weer een overzichtje gemaakt. Zoals je kunt zien heb ik mijn Dr. Martens vaak gedragen, dat zijn ook echt mijn 'herfst/winter-schoenen'. Alle outfits die je hier ziet, heb ik meerdere keren gedragen en zijn dus ook favoriet. Ik kan niet kiezen! Welke outfit is jouw favoriet? Liefs, Janine.

10 opmerkingen:

 1. Je Dr. Martens blijven echt leuk! Mooie overzichtje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om zo te zien! Over knee sokken staan je heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt zo'n schattige stijl, ik vind de 2e outfit boven van links het leukst! :)

  Liefs,
  Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt heel leuke outfits allemaal, de vierde en laatste zijn mijn favorieten:)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Allemaal leuke outfits! De laatste is denk ik toch mijn favoriet, ik vind die tartan print zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zoveel leuke outfit! 2, 5, 6 en 8 vind ik allemaal geweldig :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!