11/09/2014

Inspiration | Gala-outfits

Vorig jaar had ik helaas geen gala, maar dit jaar waarschijnlijk wel. Eigenlijk vind ik het hele proces van een gala outfit zoeken het leukste en daar kun je wat mij betreft niet vroeg genoeg mee beginnen! Daarom heb ik alvast drie gala-outfits samengesteld, want ik kwam tijdens het online shoppen al heel veel mooie galajurkjes, hakken en accessoires tegen!


Outfit 1: Jurkje – H&M / Ringen – Forever 21 / Pumps – Manfield
Dit vind ik een mooie, klassieke gala outfit. Het jurkje is best bedekt, maar delen van het jurkje zijn van kant zodat het niet té warm is. Ik vind de ringen er ook heel mooi bij staan! De hakken erbij zijn heel simpel, maar dit zijn hakken die bij heel veel verschillende gelegenheden goed zijn.

Outfit 2: Jurk – Nelly / Pumps – Pull & Bear
Deze outfit vind ik zo mooi! Zo’n lange jurk vind ik echt heel mooi voor een gala, ook weer zo’n klassieke gala-outfit.

Outfit 3: Jurkje – Nelly / Clutch – Primark / Pumps – H&M
Deze outfit is best wel simpel door de zwarte schoenen en het zwarte jurkje, maar door het tasje wordt de outfit toch iets specialer! Ik vind het mooi dat het jurkje zo poft!

Heb jij dit (school)jaar ook een gala? En welke outfit  vind jij het leukst? Liefs, Janine.

10 opmerkingen:

 1. Prachtige outfits meid, die jurkjes zijn zo leuk!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wauw! Super leuke outfits allemaal! De laatste jurk is mijn favoriet! Maar de ringen van de eerste outfit vind ik ook echt prachtig! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel tof! Die rode jurk is prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gala stelt bij ons niet zo heel veel voor, maar ik vind het ook altijd geweldig om een jurk uit te zoeken! Die rode jurk is mooi - jammer dat maxi mij niet staat, dus zou toch voor de rechter zwarte gaan! Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wij hebben in december ook een gala en de voorbereidingen zijn al in volle gang haha. Een goede jurk vinden is niet niks.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie outfits heb je samengesteld! Ik hoop dat dit jaar gala door gaat want dan ga ik voor zo'n lange jurk. Vind die echt prachtig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind alle 3 de jurken echt prachtig! Ik baal echt enorm, ik zou dit jaar ook gala hebben, maar ik ben blijven zitten ):
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, de middelste jurk ziet er zo mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat handtasje van Primark is zo Great Gatsby achtig ^^ En die jurk in het midden is echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!