11/28/2014

New in | CaseApp iPhone Case

Een tijdje geleden mocht ik van de webshop CaseApp weer een hoesje maken, daar zeg ik natuurlijk geen nee op! Wat mij betreft kun je nooit genoeg mobielhoesjes hebben, soms pas ik mijn mobielhoesje zelfs aan mijn outfit aan.


Ik bestelde en maakte mijn hoesje dus via de website van CaseApp, waar ik al eerder een hoesje heb besteld. Het duurde een tijdje voordat ik inspiratie had gevonden voor een telefoonhoesje, maar toen ik deze site ontdekte met leuke plaatjes ontwierp ik dit hoesje.Ik bestelde het hoesje op zaterdagavond en op woensdag werd het bezorgd met de post. Een stuk sneller dan de vorige keer dat ik op CaseApp een hoesje bestelde! Ik vind het hoesje heel leuk en zo'n hoesje is natuurlijk ook een leuk cadeau voor de feestdagen. 

Mijn bloglink staat op de zijkant van het hoesje!

Wat vind jij van mijn nieuwe mobielhoesje? Liefs, Janine.

8 opmerkingen:

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!