11/06/2014

New in | Shoplog Amsterdam

Dinsdag had ik vrij en daar heb ik natuurlijk goed gebruik van gemaakt, ik ging namelijk samen met een vriendin naar Amsterdam! Omdat het een doordeweekse dag was, was het lekker rustig in de winkels. In de Forever 21 hoefden we bijvoorbeeld niet eens te wachten  voor de paskamers! Ik heb drie dingetjes gekocht die ik natuurlijk laat zien. 

Als eerste gingen we naar de Forever 21, maar ik vond de collectie daar wat tegenvallen, dus daar heb ik niks gekocht. Bij de Urban Outfitters kocht ik wel iets, namelijk dit rokje! Urban Outfitters vind ik eigenlijk heel duur, maar dit rokje was €19 in de sale en dat vond ik nog wel meevallen. Het rokje is zwart met wit dus heel makkelijk te combineren, daarom weet ik zeker dat ik 'm vaak ga dragen en vond ik het het geld waard. Bij de Monki was er best veel in de sale en daar kocht ik dit topje voor €4. Ik vind 'm heel leuk en ik kan nooit genoeg bloemetjestopjes hebben.


En als laatst kocht ik bij de Monki deze perfecte broek! Ik koop normaal nooit broeken dus mijn moeder was ook heel verbaasd toen ik thuis kwam met een broek, haha. Dit is een zwarte high waisted broek en deze is ook écht high waisted: de meeste broeken en shorts zijn dat namelijk niet bij mij. Daarnaast is de broek ook nog precies de goede lengte. Ik ben hier heel blij mee! Deze broek kost €35.


Wat vind jij van mijn aankoopjes? Er komen snel outfits online met deze items! Liefs, Janine.

16 opmerkingen:

 1. Leuke aankoopjes! Ik vond het ook tegenvallen bij de forever 21.. het rokje die je hebt gekocht bij de urban outfitters is echt leuk
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele mooie aankopen, dat rokje is superleuk!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie items! Vooral het bloementopje vind ik prachtig <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat rokje is zo mooi! Leuke aankoopjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind je topje heel schattig!! Past heel goed bij je want je draag heel vaak een bloemenprintje, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Waauw dat rokje is supermooi! Leuke dingen heb je gekocht :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Volgens mij houd jij van bloemetjes hihi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die broek van de Monki had ik ook gepast, hij zat mij helaas heel raar. Ik was er ook meteen verliefd op, maar helaas..

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wauw het rokje van de urban outfiters is echt super cute! en ik heb de broek van de monki ook en hij zit echt heerlijk!
  xx ish

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke kleren! Vooral dat rokje is echt schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dat 2e topje vind ik echt iets voor jou :) Ik heb al veel goede verhalen gehoord van de high waist broeken van de monki. Ben benieuwd, moet er ook eens een keertje naartoe!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gave aankopen. Zelf vind ik de high waisted broeken van de monki ook heel fijn! Ik heb er zelf een in het rood van! En je topje vindt ik heel leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!