11/03/2014

Personal | October 2014

In oktober ging ik een dagje naar de Efteling, was ik jarig, ging ik een weekje naar Istanbul en had ik herfstvakantie. Een hele leuke maand dus! Net als vorige maand heb ik een collage gemaakt van een paar foto's die ik afgelopen maand heb gemaakt. 1. Op 3 oktober was het Leidsch Ontzet en had ik dus vrij, dus gingen we (zoals elk jaar) een dagje naar de Efteling. // 2. 12 Oktober was ik jarig! Ik vierde het thuis met vriendinnen en familie en dat was heel leuk. // 3. De dag na mijn verjaardag ging ik naar Istanbul! Ik vloog voor het eerst sinds mijn derde dus ik vond het wel spannend, maar op de terugreis vond ik het wel leuk! // 4. De Blauwe Moskee // 5. In de herfstvakantie ging ik een dagje met mijn broertje en moeder naar het Mauritshuis in Den Haag // 6. Herfst!

Wat heb jij afgelopen maand gedaan? Liefs, Janine.

6 opmerkingen:

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!