11/21/2014

Personal | Things I'm looking forward to

Ik zit nu midden in mijn se-week en tussen het leren door is het heel verleidelijk om weg te dromen naar alle leuke dingen die ik gepland heb ná de se-week. Onder andere een paar dagen naar Barcelona, maar natuurlijk ook sinterklaas en kerst!Sinterklaas - 5 december
Dit jaar vier ik Sinterklaas niet alleen met familie, maar ook met vriendinnnen! Met vriendinnen en familie hebben we lootjes getrokken, dus binnenkort ga ik aan de slag met mijn surprises en gedichten. 


Kerst - 25 & 26 december
Volgens mij is er nog niks gepland voor kerst, maar het is altijd super leuk en gezellig. Ik vind alles voor kerst ook heel leuk: een kerstboom kopen, de kerstboom versieren, alle kerstcollecties in de winkels bekijken en mijn kamer versieren met kerst-dingen. 


Barcelona - 1 april
Met Pasen heb ik nog een paar extra dagen vrij van school, dus gaan we een midweekje met de familie naar Barcelona! Ik ben al eerder in Barcelona geweest maar dat was maar één dagje, dus ik heb nog lang niet alles gezien daar! Ik heb er nu al super veel zin in. 


Maroon 5 concert - 3 juni
De vorige keer dat Maroon 5 een concert gaf ik Nederland en dat was zó leuk dat ik deze keer gewoon weer ga! Natuurlijk ben ik weer van plan om vooraan te staan en ik ben heel benieuwd hoe de nieuwe liedjes live zullen klinken!


Dat waren alle dingen die echt 'gepland' staan, maar natuurlijk heb ik ook veel zin in andere dingen, vanavond ga ik namelijk naar Hoofddorp en morgen is de verjaardag van mijn oma in Avifauna, dus daar heb ik ook heel veel zin in! Waar kijk jij naar uit? Liefs, Janine.

8 opmerkingen:

 1. Jaaa ik heb ook zo'n zin in de feestdagen! Die gezelligheid en de lekkere dingen! Ik kan niet wachten :D
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oehh wat een super leuke dingen staan jou te wachten! Ik heb ook heel erg zin in kerst! En wat tof dat je naar Barcelona gaat! Ik was daar begin oktober, het is echt een prachtige stad!! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat je weer naar Maroon 5 gaat! Barcelona is echt een geweldige plek!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gave dingen, allemaal! Barcelona is een toffe stad :).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gaaf! Allemaal toffe dingen om naar uit te kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat gaaf dat je naar Barcelona gaat! Daar wil ik ook graag nog eens naartoe.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!