11/25/2014

Sinterklaas | Wat moet er op je verlanglijstje?

Net zoals vorig jaar en het jaar daarvoor, heb ik weer een blogpost gemaakt met daarin tips voor wat je op de Sinterklaas (of kerst) verlanglijstje kunt zetten! De cadeautjes die ik heb bedacht zijn in verschillende prijscategorie├źn, dus voor elk budget zit er wel een leuk cadeautje bij! En deze cadeautjes zijn natuurlijk niet alleen leuk om te vragen, maar ook om te geven.

Bron achtergrondfoto: Hema

Boeken/dvd's/cd's
Dit zijn dingen die ik zelf niet zo snel koop, maar daarom juist leuk om te vragen voor Sinterklaas! Zelf heb ik bijvoorbeeld een dvd van Pretty Little Liars gevraagd aan Sinterklaas, zodat ik in de winter lekker een marathon kan houden. Je zou bijvoorbeeld ook een Netflix of Spotify abonnement kunnen vragen!

Pretty Little Liars season 4 dvd €32,99 /  Looking for Alaska €11,99 / Insurgent €10,49
Taylor Swift - 1989 €17,99

Mobiel Accessoires 
Dit zijn dingen die vooral handig en leuk zijn. Voor iPhone en andere mobieltjes zijn heel veel leuke gadgets te vinden, zoals bijvoorbeeld de fisheyelens van de Hema. Ook is een 'power bank' handig, een soort oplader waarvoor je geen elektriciteit nodig hebt. En natuurlijk zijn mobiel hoesjes leuk om te vragen!
Power Bank €9,99 / Fisheyelens €4,-
More Issues than Vogue case €1,91 / Elephant case €1,91

Make-up
Dit is natuurlijk een beetje voorspelbaar: make-up voor een meisje. Maar je zou bijvoorbeeld dingen kunnen vragen die je al zou willen kopen of producten waar je al een tijdje naar opzoek bent. Zelf ben ik op zoek naar een mooie donkerrode lipstick en donkerrode nagellak.
Essie Bordeaux €9,99 / EOS Barbados €5,25
Mac Diva €19,- / Baby Lips Strike A Rose €2,80
Onesie/fluffy socks/pantoffels
Vrijdag kocht ik mijn eerste onesie en ik ben er super blij mee! Vroeger kreeg ik altijd een pyjama voor Sinterklaas en stiekem is het leuk om nog iets soortgelijks te krijgen, zoals een onesie. Pantoffels en fluffy socks zijn natuurlijk ook altijd goed!
Onesie €26,- / 2 paar fluffy socks €2,50
Pantoffels €9,99

Hopelijk hebben deze tips een beetje geholpen bij het maken van je verlanglijstje! Wat staat er op jouw verlanglijstje? Liefs, Janine.

8 opmerkingen:

 1. Aah wat een leuke post! Ik ga ook maar eens nadenken over mijn verlanglijstje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk lijstje! Die pantoffels van VanHaren wilde ik ook maar in de winkel waren ze uitverkocht in mijn maat en toen heb ik bij Scapino maar andere gekocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahh wat een super leuk artikel! Ik vind dat die iPhone hoesjes zo cute! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Er staan echt te veel leuke items tussen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk :)! Ik vier het met vrienden en ik wil graag het kaartspel Set! hebben. Niks bijzonders eigenlijk, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Inderdaad leuk om een dvd te vragen van PLL, ik heb zelf netflix dus ik vermaak me daarmee wel haha. Ik vraag aan sinterklaas de boeken The Maze Runner en If I Stay. Wel allebei Nederlands haha. Dat iPhone hoesje met die olifant op je collage heb ik haha :) Die andere vind ik ook heel tof! Ik vind je verlanglijstje heel erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!