12/25/2014

Fashion | Last Minute Christmas Outfits

Merry Christmas everyone! ♥ 

Ik wens iedereen een hele fijne kerst toe! En als je nu nog steeds geen idee hebt wat je aan moet doen, laat ik in deze blogpost nog drie kerstoutfits zien, als last-minute inspiratie. Zelf weet ik ook nog niet precies wat ik ga dragen, maar ik denk de eerste outfit uit deze blogpost!


De eerste kerstoutfit bestaat uit een jurkje van de H&M gecombineerd met beige wedges. Hierbij draag ik natuurlijk ook nog een panty! Ook zou ik hier een ketting bij dragen, deze zie je beter op de foto hieronder. Bij deze outfit zou ik ook nog mijn nagels in een leuke kerstkleur lakken en rode lipstick opdoen!

Dress - H&M
Necklace - Forever 21
Wedges - Alysa Mode


De tweede outfit bestaat weer uit een jurkje: dit keer een bordeauxrood jurkje, weer van H&M. Dit jurkje is van mijn zusje, ik heb dit jurkje zelf in het donkergroen. Rood vond ik toch iets kerstiger, dus pakte ik dit jurkje erbij voor de foto's! Omdat het jurkje geen printje heeft zou ik er een stipjes panty en overknee-socks bij dragen.

Dress - H&M 
Thights, cardigan, socks, wedges - Primark


En de laatste outfit is weer mijn outfit met de kersttrui, want die staat ook heel leuk bij een rokje! Kerst is natuurlijk de perfecte dag om een kersttrui te dragen en het is lekker warm!

Sweater - H&M 
Skirt - eBay
Shoes - Invito

Welke outfit vind jij het leukst? En wat ga jij aandoen vandaag? Fijne kerst! Liefs, Janine.

11 opmerkingen:

 1. Oeh die laatste outfit vind ik echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele mooie inspiratie, wat heb jij toch altijd leuke jurkjes!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super leuke outfits allemaal. Ik vind die eerste top

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De laatste outfit vind ik echt super :) Fijne kerstdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie outfits! De laatste is echt gaaf! Fijne feestdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke outfits!! Ik vind ze alle drie heel tof! Maar die laatste wint! Fijn kerst! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel erg leuk :)! Ik vind de laatste het leukst denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Waaaaauw dat eerste jurkje! De andere outfits zijn ook super leuk.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!