12/23/2014

Fashion | Nelly Sale Favorites

Even iets anders tussen al het kerst-gedoe door: uitverkoop! Zoals elk jaar hebben winkels ontzettend veel afgeprijsde kleding in de winkel hangen en ik heb daar zeker al gebruik van gemaakt, maar ook online is heel veel sale! Ik vind zelf dat Nelly altijd hele goede sale heeft, ookal heb ik er nog nooit iets besteld. Daar komt dit jaar misschien wel verandering in!


Swing Frill Cotton Dress ♥ €14,95 - Club L
Dit jurkje is nagemaakt van de Brandy Melville Jada Dress, zelf heb ik ook zo'n jurkje en die is zo fijn in de zomer! Ik wil er dus graag nog eentje en zeker voor maar vijftien euro. Hoewel deze dus niet van Brandy Melville is, vind ik het jurkje alsnog super leuk en ik zie mezelf dit zeker dragen!

Zonnebloemenjurkje ♥ €18,95 - Motel
Als het nog niet was opgevallen: deze zomer was ik helemaal verliefd op zonnebloemen. Nog steeds eigenlijk! Ik vind zonnebloemen zo lekker vrolijk en daarom vind ik dit jurkje super leuk! Ook is het jurkje van het merk Motel. Motel verkoopt echt héle leuke kleding, alleen wel een beetje boven mijn budget. Nu deze in de aanbieding is vind ik dit een prima prijs!

Floral Shift Dress ♥ €11,95 Oneness
En ook dit jurkje is weer met een bloemetjesprint, maar al mijn favoriete jurkjes hebben een bloemetjesprint! Ook deze vind ik heel leuk, vooral met een riempje zal deze heel leuk staan denk ik!


Dit jurkje bestaat uit twee verschillende bloemenprintjes en ik vind het er zo leuk uit zien! Heel anders dan normaal en ik vind het echt een mooi jurkje. Het gedeelte bij de taille is van kant en een stuk van de achterkant is ook van kant. 

Dit broekje is in hetzelfde printje als het zonnebloemenjurkje en ook deze vind ik heel erg leuk! Perfect voor de zomer (die nog lang op zich laat wachten, maar dat maakt niet uit).Deep Front Bandeau Dress ♥ €24,95 - NLY Trend
In februari heb ik gala en mijn moeder is bezig om een jurkje te maken wat ik misschien dan aan ga doen, maar anders moet ik nog op zoek naar een gala jurkje. Deze vind ik heel schattig! Bij het model op de site lijkt het jurkje meer bordeauxrood. 

High Heel Sandal ♥ €24,95 - NLY Shoes
Een galajurk heb ik dus misschien niet nodig, maar nieuwe hakken wel! Ooit kocht ik zwarte hakken bij de H&M, maar die ben ik al heel lang kwijt. Verder heb ik alleen donkerblauwe hakken en nude-kleurige hakken, maar die zijn te klein. Ik heb dus wel zwarte hakken nodig, want die passen natuurlijk bij alles! 

Heb jij al veel dingen in de sale gekocht? Liefs, Janine.

2 opmerkingen:

  1. Wauw, al die jurkjes zijn zo schattig! Ik heb nog helemaal niets uit de sale gekocht. Ik ga zeer binnenkort naar Newcastle en probeer daar zoveel mogelijk geld voor te bewaren.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!