12/11/2014

Fashion | Outfits of the Week

Het is alweer een hele tijd geleden dat er een blogpost met mijn outfits van de afgelopen week online kwam, maar vorige week hield ik elke dag mijn outfit bij! Alle outfits zijn van vorige week, dus van 1 tot en met 7 december. In die week was het een stuk kouder dan deze week, daarom droeg ik vaak een trui of mijn fluffy vest.

Op maandag droeg ik natuurlijk gelijk mijn nieuwe trui, die ik op vrijdag had gekocht. Zaterdag kocht ik deze rugtas bij de Brandy Melville. Op maandag hoef ik niet zoveel boeken mee te nemen naar school, dus nam ik mijn nieuwe tas mee!

Sweater - Primark / Jeans - Primark / Backpack - Brandy Melville / Shoes - Dr. Martens


Op dinsdag droeg ik mijn zonnen-manen-sterren jurkje, die ik minstens één keer per week draag. Ik vind 'm zo leuk! Mijn nieuwe fluffy vest past er goed bij en is lekker warm! Ook hierbij droeg ik mijn Dr. Martens, want die zijn lekker warm. 

Fluffy cardigan - Primark / Dress - Stylemoi.nu / Shoes - Dr. Martens

Op woensdag droeg ik weer iets nieuws: namelijk deze shorts. Deze outfit was ook al te zien op mijn blog en ik vind het zo'n leuke outfit! Ik droeg ook nog wat armbandjes bij deze outfit en mijn allstars.

Sweater - C&A / Shorts - Primark / Shoes - Converse / Bracelets - Istanbul, unknown

Donderdag droeg ik bijna dezelfde outfit als op maandag, maar dan met een andere zwarte broek en andere laarsjes. Ik droeg namelijk mijn bruine laarsjes bij deze outfit! Aan de binnenkant van deze laarsjes zit een zacht laagje en dat is zo lekker warm!

Sweater - Primark / Jeans - Monki / Shoes - H&M / Backpack - Brandy Melville

Op vrijdag droeg ik weer eens een rokje: dit keer deze met roze bloemetjes van H&M. Vrijdagmiddag vierde ik Sinterklaas met vriendinnen, wat heel erg gezellig was!

Sweater - C&A / Skirt - H&M / Shoes - Converse

 Op zaterdag vierde ik weer Sinterklaas, maar dit keer met familie. Ook maakte ik toen foto's van mijn outfit samen met mijn moeder, op de foto's droeg ik dus deze outfit. Ook droeg ik nog een hartjespanty en hoed, maar die kon ik niet vinden.

Dress - Brandy Melville / Fluffy cardigan - Primark / Shoes - Invito

Op zondag ging ik samen met Bo naar Amsterdam en droeg ik ongeveer dezelfde outfit als zaterdag. Dit keer met een normale panty en andere schoenen. Het was een hele leuke dag in Amsterdam! 

Dress - Brandy Melville / Fluffy Cardigan - Primark / Shoes - Converse

Dit waren mijn outfits van de afgelopen week! Welke outfit is jouw favoriet? Liefs, Janine.

9 opmerkingen:

 1. Super leuk gemaakt zo! Je hebt echt een hele leuke kledingstijl Liefss

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt altijd zulke leuke kleren! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oooh wat een leuke kleren! Ik ben meteen jaloers, ik kan sowieso geen wit dragen in de winter. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind je outfit's zo mooi, wauw! Dat maantje zonnetje sterretje jurkje, super leuk jurkje is het! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jouw outfits zijn zo leuk altijd haha<3
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 6. All these outfits are so cute! Love your style!

  Madison Martine
  http://www.madisonmartine.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dinsdag is mijn favoriet, wat een leuk jurkje!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!