12/17/2014

New in | Go Customized Phone Case

Mag ik aan jullie voorstellen: mobielhoesje nummer ik-ben-de-tel-kwijt! Ik heb inmiddels zóveel iPhone hoesjes maar ik blijf het leuk vinden om weer een nieuwe te bestellen. Ik bestelde laatst een hoesje op Go Customized, waar je zelf een mobielhoesje kunt ontwerpen.

Hoewel je op de website dus zelf een iPhone hoesje kunt maken, bestelde ik een hoesje van de zogenaamde 'Designer Collectie' van Go Customized. Ik koos voor dit hoesje met gouden sterretjes, natuurlijk perfect voor de kerst! Ik vind 'm heel leuk! Ik bestelde het hoesje op woensdagavond en vrijdag was het hoesje bij mij thuis. Het hoesje is van ander materiaal dan mijn andere mobielhoesjes: het hoesje is van plastic. Om eerlijk te zijn vind ik harde siliconen fijner, want dan valt m'n mobiel minder snel uit mijn hand. Als nog vind ik dit mobielhoesje heel leuk, echt een speciaal hoesje voor kerst en oudejaarsavond! 


De hoesjes die je op Go Customized zelf kunt ontwerpen zijn trouwens een stuk goedkoper dan andere websites waar je hetzelfde kunt laten doen. Bij deze website kost het €15,-. Mijn mobielhoesje is helaas niet meer beschikbaar, maar hier vind je de designercollectie.

Wat vind jij van mijn nieuwe mobielhoesje? En hoeveel mobielhoesjes heb jij? Liefs, Janine.

10 opmerkingen:

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!