12/14/2014

New in | Stylemoi Order

Een tijdje geleden plaatste ik weer een bestelling op de website Stylemoi en donderdag kwam het pakketje binnen! Ik heb al eerder wat mogen bestellen en ik vind het een super leuke webshop! Het duurde twee en een halve week voordat het pakketje bij mij thuis kwam. Iets minder snel dan de vorige keren dat ik iets bestelde op Style Moi, maar alsnog erg snel voor een pakketje uit Hong Kong.

Als eerste bestelde ik deze kanten top. Een tijdje geleden kwam ik erachter dat ik alleen maar witte kanten tops heb, nog geen zwarte dus. Ondertussen is dit alweer zwarte kanten top nummer drie in mijn kast! Maar dat maakt niet uit, want ik draag vaak kant en ook deze vind ik erg mooi! Ik was een beetje bang dat deze niet zou passen, maar gelukkig past 'ie. Het is een croptop en ik denk dat deze heel leuk zal staan met een rokje!Ik bestelde nog een croptop, maar dan eentje met een print erop. De quote die hierop hoort te staan vind ik heel mooi! Ik weet niet of het een foutje is, maar helaas staat er op mijn top 'we live sun, we feel by the moon'. Er hoort dus 'we live by the sun, we feel by the moon' te staan. Misschien dat ik het er zelf nog bij schrijf met een witte textielstift, maar dat kan ook fout gaan en dat is zonde. Verder vind ik de top wel heel erg leuk en als je niet op de letters let, zie je het niet.Ook bestelde ik deze shorts! Toen ik de foto op de site zag, dacht ik dat het stofje heel dun zou zijn, maar dat valt wel mee! Het broekje is van een soort zwempak-stofje. Gelukkig ziet het er niet raar uit! Ik vind de bloemetjes op dit broekje heel schattig en leuk. Ik ga deze shorts denk ik dragen met een cropped sweater!


Ook bestelde ik nog wat ringen, want ik kan nooit genoeg ringen hebben. Ik bestelde een setje van vier ringen en de gouden gekruiste ring. Ik vind 'm erg leuk! In het setje van vier ringen zit een ring met een rendier, eentje met een konijn, een vos en een uil. Ik vind ze super schattig!


Natuurlijk komen er snel outfits online met deze items! Welk item is jouw favoriet uit mijn bestelling? Liefs, Janine.

8 opmerkingen:

 1. Leuke aankopen, maar die croptop met die fout erop kost best veel, zeker als het dan nog niet goed is afgewerkt! Die ringen zijn echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw die kanten top is echt heel erg mooi! Ik ben benieuwd hoe hij staat! Wat gek van die tekst van je croptop..
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahh die eerste cropped top is zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oehh wat een leuke dingetjes allemaal! Dat shortje is echt geweldig! En je ringen zijn ook super leuk! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk, vooral dat topje met die maan! Ik heb nu ook voor de tweede keer iets besteld, de vorige keer duurde het 2 weken en bij mij nu ook al 2 en een halve week.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!