12/12/2014

Outfit | Berry Lips

Zondag ging ik samen met Bo naar Amsterdam en daar kocht ik het shirtje dat ik in deze outfit draag! Ik wilde al een langere tijd een streepjes-top met lange mouwen en zondag vond ik dus deze bij Brandy Melville. Ik vind 'm erg leuk en er zullen vast nog wel meer outfits met deze top online komen!Op deze foto's draag ik ook lipstick: iets wat ik bijna nooit doe. Maandag ging ik naar het Kruidvat en daar kocht ik deze donkerrode kleur, ik vind 'm super mooi! Ik weet nog niet of ik deze lipstick op zou doen naar school, maar in ieder geval wel op verjaardagen en feestjes.


Top - Brandy Melville / Skirt - eBay / Ring - Action / Shoes - Converse / Lip lacquer - Rimmel Apocalips 304 Eclipse

Wat vind jij van deze outfit en van mijn lipstick? Liefs, Janine.

13 opmerkingen:

 1. Jouw outfitpost zijn altijd super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie lippenstift, hij past precies bij je rokje! :) En ook leuk gecombineerd met dat gestreepte topje trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah heel leuk zo'n velvet rokje! En die lijkkleur staat je goed :)
  http://www.thoughtsinstyle.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie outfit Janine! Je kledingstijl is echt heel erg leuk! Liefss

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, je moet vaker lippenstift dragen, staat je prachtig. Weer een hele mooie outfit meid!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel leuke outfit, dat rokje is zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Love that velvet skirt so much!

  Madison Martine
  http://www.madisonmartine.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, die lipstick moet je echt vaker dragen! Welke lipstick is het? :) Dat streepjes shirt vind ik echt super leuk, staat prachtig met dat velvet rokje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw je veltvet skirt is super mooi! Ik heb er zelf ook een maar ik moet bekennen dat ik hem nog nooit aangehad heb. Maar nu ik er jou zo mee zie ga ik daar toch maar eens verandering in aanbrengen denk ik ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk leuk leuk! Berry lips staan je ook mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!