12/24/2014

Outfit | Floral Shorts

Maandag maakte ik de foto's van deze outfit en het waaide super hard! Gelukkig is m'n camera niet omgevallen, m'n haar zat alleen wat in de war na het maken van de foto's. In deze outfit draag ik mijn nieuwe shorts met bloemetjes erop. Ik vind deze shorts super leuk en voor deze outfit combineerde ik ze met mijn cropped trui.

Sweater - H&M / Shorts - Stylemoi / Shoes - Converse / Bracelet - Istanbul

Wat vind jij van deze outfit? Liefs, Janine.

8 opmerkingen:

 1. Haha, ik ben afgelopen week ook foto's gaan maken in de harde wind, mijn haar was echt helemaal in de klit daarna, maar het geeft op zich wel een grappig effect! :) Super mooie outfit weer! Dat shortje is echt geweldig! Liefes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben verliefd op je broekje! En wat heb je hem leuk gecombineerd!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het heel leuk gecombineerd zo'n sweater met een gebloemde shorts :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!