1/19/2015

Blogs | Lovely Blogs #12 + spam je blog!

Het is alweer super lang geleden dat ik een paar van mijn favoriete blogs deelde, dus deel ik vandaag weer vier nieuwe favoriete blogs van mij. Een goed begin van de week, met een paar nieuwe blogs. Ook ben ik altijd wel opzoek naar nieuwe leuke blogs, dus in de reacties mag je je blog spammen! 


24 Hours of Fashion - 24 Hours of Fashion is de blog van Marion. Zoals de naam al zegt is haar blog een fashion blog. Ze plaatst veel outfits en ik vind haar stijl heel erg leuk! Ook maakt ze haar outfit foto's in het bos en dit vind ik heel leuk om te zien, omdat ik mijn outfitfoto's ook bijna altijd in de natuur maak. 


Someone Like You - Someone Like You is de blog van Lauren en ook haar blog is een fashion blog. Lauren draagt veel rokjes en jurkjes, daarom vind ik haar outfits heel erg leuk! Ze komt uit Amerika, maar ze was een tijdje in Italië dus daar schreef ze veel over, heel leuk om te lezen! CRVY.NL - CRVY.NL is de blog van Merel. Ze is Nederlands maar woont voor haar studie in België. Ze plaatst best wel vaak een outfit op haar blog en (je kunt het al raden) haar outfits vind ik heel leuk! Daarnaast plaatst ze ook nog andere posts op haar blog die ook leuk zijn om te lezen.


Lauresque - En als laatste de blog Lauresque van Laura. Ze plaatst niet alleen outfits op haar blog (die ik trouwens erg leuk vind), maar ook meer persoonlijke dingen, zoals 'monthly goals'. Dat soort dingen vind ik naast outfit-posts ook erg leuk om te lezen! Daarnaast ik vind de foto's van Laura's blog ook heel mooi, dus Laura's blog is zeker een bekijkje waard!


Kende jij deze blogs al? Liefs, Janine.

18 opmerkingen:

 1. Wat leuk om allemaal te zien!
  ik ben dol op Laura's blog :)
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke blogs! Daar ga ik vaker een kijkje nemen. Www.petite-amie.nl is mijn blog! Liefs Sharon

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk al die fashion Bloggers! Ik blog meer persoonlijk, maar als ik een goede camera heb zou ik ook outfit foto's willen maken :)
  Mijn blog: smallpiecesofwisdom.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kende alleen Lauresque en dat is zo'n leuke blog! :)

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele leuke blogs, de eerste en laatste ken ik nog niet!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oooh deze kende ik nog helemaal niet, maar ik ga zeker even een kijkje nemen. Ik blog veel over beauty, maar wil ook meer fashion gaan plaatsen! Mijn blog heet www.gekopmakeup.nl :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat lief dat je blogs deelt! Ik vind Lauresque ook zo'n toffe blog!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze bloggers kende ik nog niet, ik ga eens een kijkje nemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. AAAAH wat lief dat je me hebt genoemd! <3 en dit vind ik echt een héél groot compliment, want ik lees jouw blog ook altijd en je bent echt één van mn voorbeelden, hihi. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. marion kende ik al, inderdaad een hele leuke blog, en de rest ga ik zeker even uitchecken!
  xx ish
  Tiny Heart Beats
  www.Tiny-Heart-Beats.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super leuke blogs!! :) We kenden ze alle vier nog helemaal niet. We gaan snel een kijkje nemen. Ons blog is www.cottoncandyblondies.blogspot.nl XoXo

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke blogs allemaal! Zelf kende ik ze nog niet, maar ik ga er zeker even een kijkje nemen.
  Zelf heb ik ook een eigen blog. fashionofmaud.blogspot.nl
  Hier schrijf ik veel over fashion en dingen die ik leuk vind.
  Ben je nieuwsgierig? Neem gauw een kijkje!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Laura en Marion volg ik al, superleuke blogs allebei!
  Op mijn persoonlijke blog EmmaThings schrijf ik over fashion en lifestyle. Neem eens een kijkje en ik ben benieuwd naar jouw blog (als je die hebt)! :)
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Super leuke blogs, ik vind het blog van Laura ook super leuk!! De andere blogs ga ik snel even bekijken <3

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik kende alleen de eerste & de laatste blog, haha! De andere moet ik binnenkort maar eens gaan bekijken, haha! :)

  ♥♥♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!