1/01/2015

Fashion | 2014 in Outfits

Happy 2015! Ik wens iedereen een geweldig, leuk en mooi nieuw jaar toe! Maar voordat mijn blog weer helemaal begint met 2015, heb ik vandaag nog een outfit-overzicht van mijn outfits van 2014! Ik plaatste in totaal 106 outfits op mijn blog. Pak er dus een oliebol van gisteren bij en kijk mee naar mijn outfits van 2014!
Welke outfit is jouw favoriet? Liefs, Janine.

9 opmerkingen:

 1. Wauw wat veel outfits Janine! Er zitten zoveel leuke bij. Handig voor als je een keertje niet weet wat je moet dragen, dan is zo'n overzicht echt handig haha. Ik wens jou ook een heel fijn 2015! ❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat heb je veel gepost! Haha, het viel me op dat je je linkerhand heel vaak hetzelfde hebt :') Er zitten heel veel leuke bij, ik vind vooral de outfits met het helblauwe rokje eruit springen, en je verjaardagsoutfit :) xo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, je hebt veel outfits gepost! Wat onwijs leuk! Ik vind ze allemaal erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw! Echt super veel leuke outfits!
  Je kunt jouw stijl echt goed terug zien!
  Ik wens je een super fijn 2015!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuke outfits!
  vind je stijl echt leuk, word er vrolijk van!
  Had dat bloemen rokje van H&M ook gekocht maar is voor mij net iets te kort ( ben niet gezegend met van die mooie lange benen hihi) heb nu wel een nieuwe editie ervan gehaald voor kerst.

  xx
  Gelukkig nieuwjaar

  Curvybird.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kan bijna niet kiezen. Jeetje wat veel! Maar die in November met je zonnebloemrokje is heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit is zooo leuk! Ik kan ook echt niet kiezen haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een ontzettend leuke outfits!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!