1/15/2015

Inspiration | Lookbookers: Astrid

Het is alweer super lang geleden dat ik wat outfits deelde van een favoriete lookbooker van mij, dus dat werd wel weer tijd! Een tijdje geleden ontdekte ik Astrid via lookbook en ik vind haar stijl echt heel erg leuk. Helaas heeft ze geen blog, maar natuurlijk wel een lookbook account met heel veel outfits. In deze blogpost mijn favorieten! 

Kende jij Astrid al? En wat is je favoriete outfit van haar? Liefs, Janine.

7 opmerkingen:

 1. Wat heeft zij een mooie stijl! Jammer dat ze geen blog heeft!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Omg ik kende haar nog niet maar wauw wat is ze perfect! Ik zeg al een jaar dat ik lookbook wil aanmaken maar ik kan nog steeds de moed niet vinden haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah, super leuk dat je dit even met ons deelt! Super mooie outfits allemaal, fijne inspiratiebron, ga ik zeker eens bekijken!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!