1/12/2015

New in | Hair Accessoires

Laatst ging ik met mijn moeder naar de stad en toevallig kocht ik alleen maar haaraccessoires! Meestal doe ik niks met mijn haar, maar ik ben van plan mijn haar wat vaker in een staart te doen of iets anders. Of het gaat lukken weet ik nog niet, maar ik heb in ieder geval wel leuke haar accessoires gekocht!

Bij de Claires was alles uit de sale 1+1 gratis. Het strikje zag ik als eerste en daarna vond ik de 'bun wrap' erbij. Bij elkaar kostten deze twee items €2. Het strikje vind ik zo leuk, omdat 'ie van velvet is!Bij de C&A vond ik deze velvet scrunchies! Bij Amercian Apparel verkopen ze ook velvet scrunchies, maar dan veel duurder. Ik kocht deze bij C&A in een set van twee voor €2,90! Ik vind ze super leuk en ze blijven ook nog goed zitten in mijn haar. 

Koop jij vaak haar accessoires? Liefs, Janine.

6 opmerkingen:

 1. Leuk! Ik koop het niet heel vaak. Maar toevallig heb ik in de kerstvakantie ook een velvet haarstrik gekocht bij de River Island,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je een leuke accessoires gekocht! Ik koop zelf bijna nooit haar accessoires, maar bij de Claires zie ik wel altijd wat leuke dingetjes hangen, meestal met bloemetjes, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een fluffy accessoires, zeg! Dan moet ik toch maar eens bij die winkels gaan kijken..
  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuke haar accessoires!! We love scrunchies. :) Ze zitten altijd zo lekker in je haar. Wij hebben ook de velvet scrunchies maar dan van American Apparel. :) XoXo

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!