1/02/2015

Outfit | All About It

Gisteren kwam mijn outfit-overzicht van 2014 online met wel 106 outfits, ik vraag me af of ik dat getal dit jaar ga verbreken! In ieder geval is dit de eerste outfit van het jaar 2015 (ookal maakte ik de foto's vorig jaar). Ik draag in deze outfit een bloemenrokje gecombineerd met mijn cropped sweater. Een combinatie die ik vaak draag, maar dit rokje is nieuw! 
 
Sweater - H&M / Skirt - C&A / Shoes - Dr. Martens

Wat vind je van mijn outfit? Liefs, Janine.

12 opmerkingen:

 1. Oehh leuke outfit weer! Dat rokje is super cute! En toevallig zat ik er over te denken om die trui te bestellen, maar ik wist niet zeker of hij echt cropped zou zijn, maar zo te zien wel! Leuk! Ga hem meteen bestellen haha! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh, wat een leuke kleur heeft die sweater!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een lieve look, het rokje heeft een onwijs mooi bloemenprintje
  xx ish
  Tiny Heart Beats

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk rokje, jouw kledingstijl is zo leuk!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Woow dat is echt een hoog getal! ik vind je outfits altijd heel leuk! En deze oook weer :) die trui lijkt me zo fijn, happy new yeaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je trui is echt leuk. Volgensmij kun je daar echt zoveel mooie outfits mee bedenken. Je haar zit hier ook echt tof. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Onwijs gave outfit! Je schoenen vind ik ook echt awesome! Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een schattig rokje, heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!