1/08/2015

Outfit | Paisley

Het was alweer super lang geleden dat ik mijn bomber jacket droeg, dus besloot ik 'm zondag weer te dragen! Omdat er best veel kleuren in het jasje zitten, combineer ik het jasje eigenlijk altijd met zwart of wit. Ik ben van plan een rood topje te kopen, zodat ik die ook met dit jasje kan dragen! Voor deze outfit combineerde ik het jasje met een helemaal zwarte outfit.

Jacket - Primark / Top - New Yorker / Shorts - H&M / Shoes - Converse

Wat vind jij van mijn outfit? Liefs, Janine.

6 opmerkingen:

 1. Leuke combinatie! Schattig jasje is het.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk het print van het jasje! En mooie foto's, vooral de laatste vind ik echt leuk :)
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk dat jasje! Mooie foto's ook :)
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat een mooi licht op de foto's. Die tweede foto vind ik mooi, leuk jasje!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!