1/06/2015

Photography | Fotoshoot

Een tijdje geleden plaatste ik op facebook en twitter onderstaande foto, ik had toen namelijk een fotoshoot! Toen ik iets van een maand geleden outfitfoto's ging maken werd ik benaderd om eens een fotoshoot te doen  (voor de LAFV, Leidse Amateur Fotografen Vereniging) en dus deed ik een fotoshoot! Ik heb de foto's nu zelf ook en het leek me leuk om ze te delen in deze blogpost. Alle foto's zijn gemaakt door Nico Groen.
Wat vind jij van deze foto's? Liefs, Janine.

10 opmerkingen:

 1. Oh wauw! De foto's zijn allemaal prachtig! Heel erg tof! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahh wat leuk dat je een fotoshoot hebt gehad! De foto's zijn mooi geworden. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat gaaf dat je werd gevraagd voor een fotoshoot! Ze zijn erg leuk geworden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's! Een fotoshoot is altijd iets leuks om te doen <3!

  xxx Katy ^^!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk dat je benaderd werd! Het zijn hele mooie foto's geworden. Ik vind de vierde foto het leukst, omdat je daar zo spontaan op lacht :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!